Известие

Collapse
No announcement yet.

Трака при завой .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
    Мммм ,дано да излезнеш прав ,че ми се струва най нискобюджетно

speedy-sd ,пиша ти на лично , да не правя реклами

Днеска намерих време и отидох в един от клубните сервизи , казаха да карам така докато не се усили .
    Предположения много

Минах и през един друг гумаджия , за баланс на предните гуми .... ама всичко беше наред .

Ще пиша след някоя и друга седмица или месец
    какво е станало
    абе човек. вземи си от ферарист рециклирани горни носачи и върни тези и ще спре да пука не само сега ми и за напред. престани да даваш излишни пари за излишни работи. казвам ти го за да те улесня. вряли сме и кипяли тука с тия проблеми. суровата действителност е такава че доста от сервизите си нямат халхабер по окачването на алфата. даже един ми каза че рейката ми тропала, а аз чаках да ми каже просто дъли е от тампоните или от шарнира на горния носач. тва едно време. после сменях направо горен носач и пак тампоните не издържат. сега съм сложил даже един с разбит шарнир заради това че тампоните от ферариста не паснаха на горния носач с който бях. симптомите са същите. пука от време на време. на тебе сигурно и тампоните са ти заминали. от което може да е чукане и пукане и скърцане.
    Last edited by gjulizar83; d.m.y г., 18:55.
    1.9JTD 105+

Comment

Защо го караш зорлем човека носач да купува? Написал е ясно, че е минал през един от клубните сервизи и са гледали колата, НО все още е рано за да могат да я диагностицират напълно и проблема трябва да стане по-силно изразен. Не знаех, че и при автомобилите можело с гадаене и взиране в кристалната сфера дистанционно да се поставят диагнози. Все пак човека, а не ти даваш пари, та да го съветваш да го смени без да ти е известно състоянието му, защото с този метод на пробите и грешките, току виж цялата нова кола си купил.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Аз също имах този проблем но при мен беше от крива джанта, която търкаше в носача след като ми се изпречи една от дупките на Бойко
        така че можеш и този вариант да провериш

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Working...
        X